رئیس طلوع نیوز، فریدالله محمدی، از پشتنی بانک دیدار نمود!

۱۴۰۴ سلواغه ۵4 دقیقه خوانش
رئیس طلوع نیوز، فریدالله محمدی، از پشتنی بانک دیدار نمود!
محترم فریدالله محمدی، رئیس تلویزیون خصوصی طلوع ‌نیوز، از دفتر مرکزی پشتنی بانک بازدید به‌عمل آوردند.

در این دیدار ایشان پشتنی بانک را به‌عنوان یکی از بانک ‌های تاریخی، پیشقدم و مورد اعتماد مردم افغانستان دانسته و از دستاوردها، فعالیت ‌ها و کارکردهای مؤثر این بانک در راستای تقویت نظام بانکی و اقتصادی کشور قدردانی نمودند.

متعاقباً، هیئت رهبری پشتنی بانک از خدمات صادقانه و مدبرانه جناب محمدی صاحب، به خصوص نقش ارزنده ایشان در عرصه رسانه و آگاهی‌دهی عامه، قدردانی نموده و به پاس ستایش و تمجید به فرهنگ اصیل افغانی، با اهدای لَنگی عنعنوی و مدال افتخاری پشتنی بانک، از ایشان تقدیر به‌عمل آوردند.

این دیدار بیانگر احترام متقابل و گامی ارزشمند در جهت تحکیم روابط و گسترش همکاری‌های سازنده میان سکتور بانکی و رسانه‌ای کشور می‌باشد.

پشتنی بانک – بانک خود ما

 

02

 

03

 

04

 

05

 

06

 

07

 

08